1990-ndate supermodellid jagavad soovitusi, kuidas nahka kauem noorena hoida

Pane tähele! Artikkel on ilmunud enam kui 5 aastat tagasi ning kuulub Geeniuse digitaalsesse arhiivi.
Supermodell Cindy Crawford Foto: Vida Press

Molly Sims

Ameerika modelli ja näitleja Molly Simsi (44) sõnul on vananedes oluline pöörata nahale rohkem tähelepanu. Molly ema õpetas talle, et puhastades või kreemitades peab liikuma lõunast põhja suunas. Mis tähendab, et ei tohi unustada kaela ega dekolteed!

Foto: Vida Press

Linda Evangelista

Kanadast pärit endise supermodelli Linda Evangelista (52) jaoks on asendamatuks tooteks 129 eurot maksev Erasa XEP 30 toniseeriv seerum. Väidetavalt teeb see poorid väiksemaks ja silub nahal olevaid väikseid kortsukesi.

Foto: Vida Press

Elle Macpherson

Austraalia supermodell ja praegune ärinaine Elle Macpherson (52) hoiab ennast nooruslikuna trenni tehes ja rahustavat teed juues. Lisaks ei kanna ta väga palju meiki, kui just kaamera ette ei satu. Näohooldustoodetest soovitab ta brände Natura Bissé ja Dr. Brandt.

Natura Bissé hinnad on orienteeruvalt 50-300 eurot ja Dr. Brandti tooted on natuke soodsamas kategoorias – nende eest peab välja käima 30-150 eurot.

Foto: Vida Press

Cindy Crawford

Endise supermodelli Cindy Crawfordi (51) jaoks on kõige olulisem eemaldada enne magama minemist jumestus ja kanda välja minnes päikesekreemi.  

Ta armastab kasutada ka õliseid kehahooldusvahendeid ja rõhutab, et muutused ei sünni üleöö, vaid pärast pikaajalist kasutamist. Endise supermodelli sõnul ootavad inimesed hetkega tulemust, kuid kõik vajab järjepidavust ja pühendumist.

Foto: Vida Press

 

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal argipäeval

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate tehnoloogia-, auto-, raha- ja meelelahutusportaali olulisematest lugudest.