2019. aasta kõige trendikamad pulmameigid, millest võtta snitti

Pane tähele! Artikkel on ilmunud enam kui 5 aastat tagasi ning kuulub Geeniuse digitaalsesse arhiivi.
Foto: Unsplash

Pulmajumestus ei tähenda enam ammu õrna põsepuna ja lauvärvi.

Glamuurne silmajumestus

Kui sulle meeldib end harilikult jumestada ja ei ütle ära tugevast lainerist või erksast huulest, siis jää endale truuks samamoodi tähtsal päeval.

Võid rõhuta ka näiteks välist silmanurka ja koopajoont ning võõpata ripsmed süsimustaks. Soovides hoida ülejäänud meigis loomulikku joont, siis tõmba musisuu üle üksnes tooniva läikega.

View this post on Instagram

What a face!!!! 😍😍😍 And that’s a wrap for my first round of my “Say I Do” bridal makeup masterclass Australian Tour. A massive massive thank you to all the talented artist who attended my class over the 5 states in Oz. It’s been an amazing journey to be able to share my knowledge and at the same time to be inspired by so many of you!!! Thank you so much😘😘😘 Also a massive thank you to all my beautiful models and my goodie bag sponsors @modelrocklashes @lou_lou_lips @ponicosmetics @lonvitalite @crownbrushaustralia @dirty_thirties thank you for love and support over the years 😘😘😘😘 Tour dates for my second round of masterclasses in Australia are now available (Link in Bio) With Melbourne and Sydney already almost selling out. See you guys at the end of May 😍😍😍 Model @yourfoxface #makeup by #mertonmuaremimakeup #mertonmuaremimasterclass

A post shared by M E R T O N M U A R E M I ™️ (@merton_muaremi_makeup) on

Tagasihoidlik suitsusilm

Oskuslikult hajutatud lauvärv mõjub äärmiselt võrgutavalt ja kasutades pruune alatoone jääb tulemus loomulik. Seetõttu sobib selline silmajumestus suurepäraselt neile, kes ei taha liiga silmatorkavat meiki, vaid stiilset ja maitsekat tulemust.

Päikeseline jume

Ammugi ei pea pruudid toonima põski roosaka ruužiga, vaid kauni jume saab tuua esile ka päikesepuudri või soojemat värvi põsepunaga.

Seejuures on hea teada, et samade toodetega saab ära teha ka silmajumestuse. Selleks et anda sära veel juurdegi, lisa silma sisenurka ja sarnadele särapuudrit.

Kumav pale

Kui tahad end pulmapäeval tunda tõelise jumalannana, siis ära hoia tagasi särapuudriga. Jäta ülejäänud jumestus naturaalseks ja rõhuta loomulikku ilu. Lisa kuma silma sisenurka, põsesarnadele, ninajuurele, ülemisele huulejoonele ja lõuale.

Populaarsed lood mujal Geeniuses

Igal argipäeval

Ära jää ilma päeva põnevamatest lugudest

Saadame sulle igal argipäeval ülevaate tehnoloogia-, auto-, raha- ja meelelahutusportaali olulisematest lugudest.