A post shared by Vegan Restoran V ??? (@veganrestoran) on Mar 29, 2018 at 9:31am PDT
Ö on aastaid vaimustanud muidugi ka kõiki lihasööjaid, ent tõelisi gurmee-elamusi otsivad taimetoitlased oskavad seda avamisest alates Tallinna tipprestoranide hulgas püsinud kohta eriti kõrgelt hinnata. Ö kokad armastavad kohalikku toorainet ning Eesti metsad ning nende maagilised annid, puhas õhk ja must muld annavad oskajatele fantastilisi võimalusi kokkamiseks.
See on ka kogu Eesti ainus fine dining restoran, mis on mõelnud veganitele – päevase etteteatamisega on Ö kokad valmis pakkuma ka näiteks seitsmekäigulist vegan-degustatsioonimenüüd.
Ruokaöveriviikonloppu, viimeistely hattaralla. ????♀️ #rakkaudestaruokaan
A post shared by Hanna (@hannaylimannila) on Feb 11, 2018 at 5:44am PST
Kui armastad klassikalist lähenemist taimetoidu roogadele, kus menüüs domineerivad salatid, pitsad ja pastad, siis Rucola teeb seda kõige paremini. Veganid jäävad küll hätta, ent positiivsena läheb kirja see, et kõiki pastaroogi on võimalik valmistada ka gluteenivabast pastast. Hooajaseentega risotto saab seenehooajal – mis tundub hetkel küll olevat kättesaamatus kauguses -, eriti kõrgeid hindeid.
Selline Krõbe, Maitsekas, Suus sulav ja Kõhtu täitev …mmm PIZZA ?? #crispy #delicious , #mouth-watering #woodfiredpizza ! Sinu Rucola
A post shared by @ rucola_ristorante on Dec 14, 2017 at 8:55am PST