Mood soovitab: kolm parimat söögikohta Rotermanni kvartalis

  • Tallinna südalinna on kerkinud paari aastaga veel üks linn ‒ Rotermanni. 1829. aastal alguse saanud Rotermanni tööstuskvartal elab praegu läbi kirevat uuestisündi: kümned restoranid ja poed, uued elanikud ja arvukad külalised, kes teel vanalinna sinna vaimustusega tükiks ajaks ära eksivad.

Rotermanni keskuses on söögikohti rohkem kui paariks päevaks. Soovitan väga teha restaurant hoppingut ehk võtta eelroog ühes, pearoog teises ja magustoit kolmandas kohas.

Pull
Pullis on ametlikult parim liha, mida võib Tallinnas üldse saada. Restorani loojateks ja omanikeks on tuntud grillmeistrid Enn Tobreluts, Hanno Kuul ja Andres Tuule, mistõttu ei tohiks tulla see väga suure üllatusena. Aga väga armas on ka see, et mereandide ja taimetoitude valik on tasakaaluks olemas. Ja mitte lihtsalt olemas: sealne ceviche on ühtlasi Tallinna parim.

Purée
Purée teeb ajalugu sellega, et suudab valmistada häid taimetoite. Hommiku- ja lõunasöökideks avatud tilluke koht on alailma inimesi täis ning positiivne on see, et supi, smuuti või ahjuroa saab ka kaasa osta.

Röst
Rösti leiab üles lõhna järgi, selle ümber hõljub pidevalt kaneeli- ja kardemonisegune soe lõhnapilv. Saiakesed on sõltuvust tekitavalt head, mis õnneks ei muutu probleemiks enne järgmise rannahooaja algust.

Loe meie soovitusi  Rotermanni kvartalis ostlemise, ajaveetmise, hotellide ja kohvikute kohta ajakirja Mood detsembrinumbrist!